Софи Маринова направи истински фурор на последния лайф на Като

...
Софи Маринова направи истински фурор на последния лайф на Като
Коментари Харесай

Какво се случва между Кичка Бодурова и Софи Маринова СНИМКА

Софи Маринова направи същински възторг на последния лайф на " Като две капки вода ". Ромският славей трябваше да влезе в обувките на своята фаворитка Лили Иванова и сподели за какво Примата до момента е отправяла похвали само към нея от всички български актьори, написа fakti.bg.

Зрителите и журито бяха възхитени от имитацията на Софи и нейните гласови данни, само че певицата Кичка Бодурова изригна с коментар в обществените мрежи.

" Видях това осъществяване и не мога да премълча, да не изкажа възхищението си от гения на Софи Маринова. Скъпа Софи, ти си неповторима. И за разлика от други имаш едно голямо сърце. Прегръщам те с доста любов ", написа Бодурова и показа видео от осъществяването на Софи.

Фолкпевицата не съумя да се класира във финалната четворка, само че пък завоюва още повече благосклонностите на публиката. Всички са безапелационни, че шоуто нямаше да е същото без нейното цветно наличие. Софи сподели, че е там да се забавлява и съумя да съобщи това въодушевление и на феновете пред дребния екран.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР