Соевият сос е един от най-предпочитаните. Той се комбинира отлично

...
Соевият сос е един от най-предпочитаните. Той се комбинира отлично
Коментари Харесай

Как най-лесно можем да различим качествения от фалшивия соев сос

Соевият сос е един от най-предпочитаните. Той се комбинира чудесно с картофки, ориз, месо, дресинг за салати и всевъзможни други маринати. С него ястието се овкусява доста по-добре и крайният резултат е непостижим.

Може и да не знаете, само че този сос даже е потребен, стига обаче да е първокласен. В него се съдържат аминокиселини и антиоксиданти.

В днешната публикация ще споделим с вас няколко съвета, чрез които можете да разберете дали консумирате първокласен соев сос или подправен.
Как разбираме дали соевият сос е първокласен?
• Бутилката;

Когато избирате артикул от пазара, залагайте на бутилка, чието стъкло е мрачно. Имайте поради, че качественият артикул не може да се съхранява в бутилка, друга от стъклена. Ако сте купили артикул, който е в пластмасова опаковка, това е първият сигурен знак, че е подправен.

• Капачка;

Друго, което ще ви помогне да различите стойностния артикул от нискокачествения, е самата капачка. Ако опаковката е с железна капачка, когато окажете напън, тя не би трябвало да изпуква.

Ако се чуе пукане, това значи, че опаковката не е херметически затворена и наличието в нея може да е развалено.

• Прозрачност на бутилката;

Ако производителят няма какво да крие, бутилката е транспарантна, тъй че купувачът да може да види цвета на продукта, който има намерение да купува.

• Цвят;
Соев сос в диета - позволен ли е или не
Днес от ден на ден хора демонстрират интерес към ориенталската кухня. От тук идва и известността на соевия сос, който стартира да се появява...
Прочети повече
Цветът на соса би трябвало да е мрачно кафяв и да има лека бистрота. Оранжевите или тъмночервени оттенъци подсказват, че в бутилката има доста изкуствени подобрители.

• Наличие на Е – та;

Натуралният артикул не се нуждае от спомагателни консерванти, тъй като има естествени антиоксидантни свойства. Четете наличието върху етикета и следете дали няма прекалено много Е-та.

• Състав;

В качествения артикул се употребява главно сол, соя и пшеница. Всякакви други съставки са непотребни.
С този ТРИК незабавно разбираме дали зехтинът е първокласен
Зехтинът е извънредно потребен и вероятно това е една от аргументите напоследък той да е доста желан в кулинарията. Истината...
Прочети повече
• Метод на естествена ферментация;

Качественият соев сос се добива по метода на естествената ферментация. Ако това не е категорично упоменато на етикета, значи по-добре не го купувайте.

• Цена.

Цената съвсем постоянно е един от най-точните маркери, които могат да ни подскажат какъв артикул имаме намерение да купим и консумираме. За да се получи първокласен соев сос, са нужни месеци. Търсете артикул със приблизително висока цена, а не ниска такава.

Следващия път, когато решите да си купите соев сос, спомнете си за тези препоръки. Те ще ви оказват помощ да изберете първокласен артикул.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР