Собствениците на малък бизнес могат да получат приоритетно обслужване в

...
Собствениците на малък бизнес могат да получат приоритетно обслужване в
Коментари Харесай

Теленор предлага приоритетно и персонализирано обслужване на бизнес клиенти |

Собствениците на дребен бизнес могат да получат предпочитано обслужване в магазините на Теленор България, като си запазят онлайн, посредством специфична форма, ден и час за персонализирана консултация. Възможността да бъдат обслужени самостоятелно, без да чакат на опашка, в комфортно за тях време и място, е налична за всички притежатели на дребен и междинен бизнес, без значение дали са клиенти на телекомуникационния оператор.

„ В динамично изменящата се бизнес среда бизнесът има потребност от самостоятелно и дейно обслужване. В Теленор имаме вяра, че би трябвало да оказваме помощ на клиентите си да правят работата си, без това да им лишава време или спомагателни старания. Затова, с развиването на технологиите, създаваме непрекъснато нови способи да предоставяме услуги, които са по-ефективни, вземат решение характерни проблеми и носят преимущество на клиентите ни в мощно конкурентната среда “, сподели Богдан Узелац, основен търговски шеф на Теленор България.

Специалното предпочитано обслужване на Теленор за бизнес клиентите е напълно съобразено с техните потребности, като им предлага информация за вероятни решения за стабилно и дейно развиване на бизнеса, гъвкаво ръководство на абонаментите на фирмената група и употребяваните услуги на оператора.

Корпоративният „ Бизнес портал “ на компанията предлага целия набор услуги за бизнеса - от покупки на устройства, надзор и промени по услугите и абонамента на телефонните номера на чиновниците, до ръководство на служителски данни или SMS акции към клиенти, сътрудници и чиновници. Чрез уеб приложението бизнес клиентите могат да ръководят ефикасно бизнес услугите си и да управляват разноските си онлайн, когато и да е и отвред.

Приоритетното и персонализирано обслужване на бизнеса е част от тактиката на Теленор да обезпечава висококачествени услуги, отговарящи на динамичността и условията на бизнесите към телеком операторите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР