Собствениците на Челси поставиха цели пред новия мениджър Греъм Потър

...
Собствениците на Челси поставиха цели пред новия мениджър Греъм Потър
Коментари Харесай

Челси постави целите пред Греъм Потър, некласиране за ШЛ няма да означава уволнение

Собствениците на Челси сложиха цели пред новия управител Греъм Потър и в същото време увериха, че наставникът ще остане на поста си каквото и да се случи до края на сезона, оповестява " Гардиън ". Бившият треньор на Брайтън подписа петгодишен контракт със “сините ” в четвъртък след уволнението на Томас Тухел в сряда сутринта.

Потър организира първа подготовка с Челси и клубът към този момент даде да се разбере какво чака от него. Според британски медии класиране в Топ 4 и устойчиво показване в Шампионската лига ще се смятат за сполучлив дебютен сезон за Потър, само че тези цели не се възприемат като наложителни макар високите стандарти на клуба от Западен Лондон. Собственикът Тод Боели смята Потър за дълготрайно решение и съгласно източниците не би уволнил 47-годишния ментор даже в случай че в края на сезона Челси не успее да се класира в Шампионската лига.

Новите притежатели на " сините " оказаха фрапантно въздействие на " Стамфорд Бридж " след придобиването на клуба от Роман Абрамович, освобождавайки предходните шефове и харчейки над 250 милиона паунда за нови попълнения. Последното събитие направи от Челси тима, похарчил най-вече пари за нови попълнения през летния трансферен прозорец и е част от упорит 10-годишен план за развиване на клуба.

ЛЪЧЕЗАР ПЕТРОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР