Собственикът на заведението, в което клиенти бяха събличани и проверявани

...
Собственикът на заведението, в което клиенти бяха събличани и проверявани
Коментари Харесай

След обиска на хора със събличане в дискотека: Собственикът сезира прокуратурата

Собственикът на заведението, в което клиенти бяха събличани и проверявани в продължение на часове за опиати от полицията, сезира прокуратурата.

Само за два месеца при инспекции в нощни заведения пловдивската полиция е задържала 16 души с дрога

„ Ще окажем подпомагане и на всички наранени, които желаят да пуснат тъжба. Звънят ни доста хора и питат по какъв начин могат да пуснат тъжба към прокуратурата “, сподели пред bTV Деян Найденов.

Деян Найденов, притежател на дискотеката Снимка: btvnovinite.bg

В петък вечерта, когато е извършена акцията, в заведението е имало към 400 души. Всички са били тествани.

В случай, че проверяваният се почувства обиден – може да търси правата си в съда, разяснява през вчерашния ден Генади Тенев от Синдикат на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. 

Вътрешният министър Иван Демерджиев изясни, че първо ще ревизира извършената акция на пловдивската полиция и по-късно ще разяснява.

В две от лицата са открити наркотични субстанции

„ Обикалял съм много по света и за първи път ми се случва такова нещо. Никога не ми се е случвало да бъда проверявана по подобен метод в дискотека и да бъда блокиран толкоз дълго време без моето единодушие. Бях без дрехи чисто гол, бях принуден да клекна. Не ме пуснаха да си потегли, до момента в който не ми издадат протокол – това се случи след 4 часа очакване “, описа пред bTV Илия Чешмеджиев, клиент на заведението.

Илия Чешмеджиев, клиент Снимка: btvnovinite.bg

По думите ну шефа на дискотеката Венета Райкова служителите на реда са нахлулил в заведението, споделили са, че става въпрос за акция и не са обяснили на клиентитет какво следва. Никой не е очаквал, че ще бъде блокиран 4 часа - до към 6 ч. сутринта.

Венета Райнова, шеф на дискотеката Снимка: btvnovinite.bg

Тя посочи, че голи са били събличани и мъжете, и дамите в заведението.

Гледайте повече във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР