Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира пред Банкеръ ситуацията с

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира пред Банкеръ ситуацията с
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Изляхме милиони в базите на ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев разяснява пред " Банкеръ " обстановката с базите, които се употребява от клуба - стадион " Българска войска " и терените в Панчарево.

Все още съществуват неразбории към взаимното сдружение, което трябваше да стартира построяването на обектите.

" Излели сме милиони в тези обекти и това може да се види от всеки. А на въпроса " Защо някой служител не си е приключил работата и се пробва да си измие ръцете с нас? ", е отговор, който различен би трябвало да даде ", сподели сбито Ганчев.

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов също има мнение по тематиката. Той съобщи, че е безумно да се твърди, че ЦСКА е дебитор, като се има поради, че за целия период на контракта задължението на ЦСКА е да направи инвестиция от 400 000 лв. за базата в Панчарево и 700 000 лв. за стадиона.

" ЦСКА освен е преизпълнил неведнъж тази стратегия, само че в това време е изплащал и наеми на обектите, които клубът самичък препостроява. Когато отидохме въз основата в Панчарево заварихме един " горист " терен и няколко полуразрушени постройки. Идете и вижте какво е там в този момент ", сподели Трендафилов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР