Собственикът на Царско село - Стойне Манолов бе гост в

...
Собственикът на Царско село - Стойне Манолов бе гост в
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Как виждате ЦСКА 1948 на Армията с 10 фена?

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов бе посетител в студиото на Sportal.bg. Футболният началник и неприкрит почитател на ЦСКА разяснява проблема с емблемата, базите и като цяло преразпределението на собствеността на банкрутиралия клуб.

Ето какво сподели Манолов:

" Не демонстрирам интерес към ЦСКА 1948. Аз имам Царско село, вървя и на " Българска войска ", където е огромната ми обич ЦСКА. " 1948 " е огромен комплекс на някои хора. Не е редно да създадеш клуб и да го кръстиш " ЦСКА ".

Нямам подозрение, че Гриша Ганчев ще заплати парите за емблемата. Дотук той каквото е споделил, всичко се удостоверява. Трябва да споменем и господин Инджов, с който са създали толкоз доста неща на Панчарево.

 Милко Георгиев: Кирил Домусчиев взе участие в огромна машинация в българския футбол, Гриша Ганчев ще заплати 8-те милиона
Георгиев: Домусчиев взе участие в огромна машинация в българския футбол, Ганчев ще заплати 8-те милиона

" За да управляваш ЦСКА са нужни геройство и... топки "

Как по този начин ще дадат базите на клуб с 10 фена? Едва ли някой си мисли, че могат да дадат базите на ЦСКА на различен клуб.

Идва дерби с Левски - ще е мъчно. Надявам се, че ще победим, само че всичко може да се случи ", разяснява притежателят на Царско село.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР