Собственикът на ТАД Груп – фирмата обвинена за кибератаката срещу

...
Собственикът на ТАД Груп – фирмата обвинена за кибератаката срещу
Коментари Харесай

Собственикът на ТАД Груп не се прибра в България

Собственикът на " ТАД Груп " – компанията упрекната за хакерската атака против приходната организация, трябваше да кацне в понеделник вечерта в България с полет от Истанбул. Това обаче не се случи, заяви NOVA.

От Министерство на вътрешните работи не отхвърлят и не удостоверяват информация за това дали той е бил на борда на самолета, с който се очакваше да кацне и дали е задържан или не.

Преди дни на Иван Тодоров беше повдигнато обвиняване за подбуждане при осъществяването на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Тогава изтекоха данни на близо 5 милиона българи.

В известие до представителите на медиите в понеделник Тодор разгласи, че е допустимо да се прибере още същата вечер. Информацията като цяло по случая е разнопосочна. Единственото, което се знае е, че при кацането му в България, той ще се снабди с обвинявания.



„ Нека да пристигна и ще преценяме по какъв начин ще се работи. Колегите са подготвени с обвиняване, ще му бъде предявено такова. За мярката за неоткроление ще се реши на момента ”, съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР