Собственикът на Starlink Илон Мъск, който предоставя сателитни комуникационни услуги,

...
Собственикът на Starlink Илон Мъск, който предоставя сателитни комуникационни услуги,
Коментари Харесай

Мъск се подигра на Зеленски, Украйна му отговори: Всяка подкрепа за Русия е инвестиция във войната и геноцида

Собственикът на Starlink Илон Мъск, който дава сателитни информационни услуги, жизненоважни за отбранителните старания на Украйна, се подигра с помощта, поискана от Володимир Зеленски за отбрана против пълномащабното навлизане на Русия, написа Sky News .

Мъск разгласява редактирана версия на съвсем десетилетно меме на под напрежение мъж, чието лице е сменено с това на Володимир Зеленски и текст към него: " Когато минат пет минути и не поискаш милиард $ помощ “.

От канцеларията на президента на Украйна дадоха отговор на Мъск, че " поддръжката за Руската федерация е директна инвестиция във войната и геноцида на украинския народ ".

" Всяка поддръжка за Русия през днешния ден е директна инвестиция във войната, геноцида, убийството на свободния свят, ескалация и правото на безотговорност. Всяко безмълвие или насмешка с Украйна през днешния ден е абсолютно поощряване на съветската агитация, която оправдава всеобщото принуждение и заличаване ", се показва в известието на съветника на ръководителя на кабинета на президента Михайло Подоляк в обществената мрежа Х.

В същото време той отбелязва, че " не всички медийни фигури, които са на хиляди километри от войната, могат да схванат какво съставляват ежедневните бомбардировки и плачът на деца, чиито родители умират пред очите им ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР