Собственикът на ПИМК Илиян Филипов, фирмата - строител на стадион

...
Собственикът на ПИМК Илиян Филипов, фирмата - строител на стадион
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Ще направим всичко възможно да върнем Ботев на челните места

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов, компанията - строител на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, взе участие в конференция на Ботев преди дебютния мач на тима на новото оборудване против Левски.

" Днес е доста значим ден най-малко за последните 10 години за цялата ботевистка общественост. Въпреки всичко, успяхме. Това, което желая да кажа е, че поздравявам Антон Зингаревич с добре пристигнал в новия ни дом. Ще бъде мъчно, само че ще създадем всичко допустимо да върнем Ботев в челните места в efbet Лига. Трябва да работим върху това, само че ние сме най-старият клуб и би трябвало да бъдем там, където ни е мястото ", стартира Филипов.
 Бивш началник на Ботев: Държавата даде 50 млн. лв. за стадион на тим без българи
Бивш началник на Ботев: Държавата даде 50 млн. лв. за стадион на тим без българи

" Зингаревич желае да изкара милион на гърба на почитателите "

" Когато кажа нещо, си държа на думата. За мен няма значение дали съм в борда на шефовете. Това е решение на клуба. Не сме го обсъждали, само че това е най-малкият проблем. Апелирам към нашите почитатели, защото те са с доста високи условия към футбола, който играем, да бъдат търпеливи, тъй като селекцията изисква време. Ще създадем всичко допустимо Ботев да бъде в челните места в efbet Лига. Отново апелирам за успокоение, тъй като това нещо не става с щракане на пръсти ", продължи той.

" Тъй като аз съм строител на стадиона, желая да кажа, че всички приходи към оборудването, са върнати към него. Знаете всички желаеме стадионът да е цялостен, има еуфория. Хората ще са тук, поради стадиона. Това ще трае три-четири мача. Да си приказваме истината - този сезон всички сме го отписали. Моля за самообладание, през идващия сезон се надяваме да играем прекрасен футбол и да сме в челните места ", приключи Филипов.
 Зингаревич: Готвим се за идващия сезон, ще би трябвало да продаваме играчи
Зингаревич: Готвим се за идващия сезон, ще би трябвало да продаваме играчи

" Втората част на сезона ние взехме решение да дадем повече шансове на младите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР