Собственикът на новака в Серия АМонца - Силвио Берлускони, обеща

...
Собственикът на новака в Серия АМонца - Силвио Берлускони, обеща
Коментари Харесай

Берлускони обеща на играчите на Монца автобус с проститутки, ако успеят да победят Милан или Ювентус

Собственикът на новака в Серия " А " Монца - Силвио Берлускони, даде обещание цялостен рейс с проститутки в съблекалнята на футболистите, в случай че съумеят да победят някой от грандовете в италианското състезание до края на сезона.

Бившият министър председател на Италия даде обещанието по време на коледното празненство на тима, а изявлението му е записано на видео и публикувано в обществените мрежи, пишат локалните медии. " Казах на момчетата... в този момент ще играете с Милан и Ювентус. Ако спечелите против един от тези топ тимове, ще ви докарам рейс цялостен с к...и в съблекалнята ", сподели 86-годишният Берлускони с микрофон в ръка под бурните аплодисменти на присъстващите на тържеството.

Изказването на колоритния предприемач провокира вълна от отвращение в италианските медии. " Шега с неприятен усет, която ви оставя безгласен ", разяснява депутатката от опозиционната центристка партия “Италия Вива ” - Даниела Сбролини. Силвио Берлускони беше упрекнат през 2011 година за секс с малолетна продажница в едно от неговите прословути празненства. По-късно е оневинен, откакто завоюва обжалването с претекста, че не е знаел, че е малолетна.

Берлускони, който притежаваше Милан в продължение на три десетилетия, купи Монца през 2018 година. В момента тимът, в който играе и българският бранител Валентин Антов, е 14-ти в Серия " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР