Собственикът на Нотингам Форест - Евангелос Маринакис, отхвърли твърденията, че

...
Собственикът на Нотингам Форест - Евангелос Маринакис, отхвърли твърденията, че
Коментари Харесай

Собственикът на Нотингам Форест обяви бъдещето на Стив Купър

Собственикът на Нотингам Форест - Евангелос Маринакис, отхвърли изказванията, че мениджърът Стив Купър ще бъде уволнен. 43-годишният Купър рискува да стане 13-ият уволнен управител във Висшата лига този сезон, след загубата с 1:2 от Лийдс във вторник, която остави отбора тъкмо над зоната на изпадащите единствено по голова разлика.

Маринакис обаче отговори на спекулациите към бъдещето на уелсеца на „ Сити Граунд “, като настоя, че той продължава да се радва на поддръжката на клуба.

„ Никой не отхвърля, че нашият клуб е в сложна позиция във Висшата лига, само че желаеме да сложим завършек на спекулациите и подправените вести в медиите, с цел да потвърдим, че Стив Купър остава наш управител в Нотингам Форест “, гласи формалното известие на Маринакис на формалния уебсайт на клуба.

„ Всички бяхме разочаровани от неотдавнашното показване и е ясно, че би трябвало да се свърши доста упорита работа, с цел да се реши този проблем незабавно. Резултатите и представянето би трябвало да се подобрят неотложно. Сега е моментът всички, свързани с нашия клуб, от нас като притежатели, до борда на шефовете, нашите последователи, целият личен състав, треньори и играчи – да се съберем и да се борим, с цел да подсигурив статута ни във Висшата лига. Няма време за разпръскване, клюки и спекулации. Има единствено време за упорита работа, увереност, ангажираност от страна на Стив и играчите за реализиране на резултатите, от които се нуждаем, и, несъмнено, продължаващата превъзходна поддръжка на почитателите на Нотингам Форест “, се споделя още в изказването.

Нотингам Форест ще се стреми да се отдалечи от рисковата зона в съботното посещение до Мидландс за конфликт с Астън Вила.

" No one denies that our Club is in a difficult position in the Premier League, but we wish to end the speculation and the false and disruptive reporting in the media to confirm that Steve Cooper remains our manager at Nottingham Forest. "
— Nottingham Forest FC (@NFFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР