Собственикът на московската сладкарска фабрика Меншевик, който по-рано днес откри

...
Собственикът на московската сладкарска фабрика Меншевик, който по-рано днес откри
Коментари Харесай

Извънредно от Москва! Последна информация за стрелеца от завод "Меншевик", Иля Аверянов вече е...

Собственикът на московската сладкарска фабрика " Меншевик ", който по-рано през днешния ден откри пукотевица в предприятието, се е предал. По-рано той умъртви един човек, а по-късно спецчастите не го откриха, макар че деликатно ревизираха територията на предприятието.

Според някогашна служителка на фабриката сред двете 5-етажни здания има под земята кулоар и притежателят може да е избягал през него.

Малко, откакто влиза във фабриката, предприемачът популяризира известие в интернет: „ Аз съм шефът на фабриката. Седя вътре и съм се забарикадирал. Казано на малко – кавказко – осетинска тайфа отпред с двама прокурори желаят да ми вземат всичко. Взеха ми фабриката с подправени документи. Разориха ме. Днес, като пристигнах на работа, имаие униформени с пестолети. За страдание гръмнах един от охранителите, трябваше да се избавям. Ако остана жив, ще се боря до край. Сега съм обграден от специфичните елементи. Или ще изстрелвам, или ще се предам. “

Както БЛИЦ писа открита е неговата идентичност, споделя се Иля Аверянов.

Навремето е приключил физическия факултет на Московския университет, бил е в един курс с олигарха Олег Дерипаска. През 90-те години се захванал с търговия и внасял от Турция дъвки, облекла и други потребителски артикули. Впоследствие станал притежател на фабриката.
По данни на столичната прокуратура Аверянов е настоящ шеф на предприятието.
Имал неизплатени финансови отговорности, за тяхното събиране във фабриката се появили правосъдни реализатори, по които той разкрил огън с огнестрелно оръжие – ловна карабина, която законно имал. Съгласно събраните данни той и различен път стрелял по длъжностни лица, които идвали на инспекция във фабриката.

В интернет е цялостно с разкази на негови някогашни чиновници, които описват, че се държал извънредно с тях. Наричал ги " плебеи ", обещавал високи заплати, само че не плащал даже и половината.
 Източник: Vbox7.com
По-рано бе обявено, че той е някогашен притежател на фабриката и стрелбата станала по време на негов спор с управлението, вследствие на което той стрелял по охранител, който умрял.

Потвърдиха се опроверганите известия за съществуването на заложници и трима ранени по време на случая – такива не е имало.


Превод и редакция БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР