Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира жребия в Лига Европа,

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира жребия в Лига Европа,
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев след жребия: "Лудогорец" е способен на всичко

Собственикът на " Лудогорец " Кирил Домусчиев разяснява жребия в Лига Европа, който ще изправи отбора му против италианския " Милан ". Българският отличник ще се изправи против седемкратния европейски клубен първенец във етапа на 1/16-финалите.

Според него " Лудогорец " може да се поздрави с триумф против гранда от Милано, макар че е обсъждан като безспорен новобранец.

" Отново ни чакат незабравими мачове напролет в Европа. Радвам се, че успяхме да подарим на нашите почитатели сходен огромен конфликт. Привържениците ще имат опция да гледат " Лудогорец " против 7-кратния първенец на Европа в Разград. " Милан " в действителност е огромен тим, само че и ние не сме за подценяване. С горещата поддръжка на нашите почитатели, " Лудогорец " е кадърен на всичко. Вярваме, че в случай че обединим старания, както постоянно го вършим, може да се поздравим с триумф! ", написа предприемачът в страницата си във " Facebook ".



" Милан " е вторият италиански тим, против който " Лудогорец " ще играе. Преди три години на същата фаза в Лига Европа, отборът от Разград в профил " Лацио " след 1:0 на " Олимпико " и 3:3 на " Васил Левски ".

Първият мач сред " Лудогорец " и " Милан " е на 15 февруари в Разград, а реваншът седмица по-късно на " Сан Сиро ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР