Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, разкри пред Мач

...
Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, разкри пред Мач
Коментари Харесай

Иван Василев: Ще предложим нов договор на Иван Колев

Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, разкри пред " Мач Телеграф " любопитни неща за бъдещето на клуба.

" Спекулации към треньорския пост е имало доста пъти. Наставник на Локомотив София е Иван Колев. След като свърши договорът му, ще седнем да приказваме и ще му предложим нов. Не сме водили договаряния с него още. Това ще го създадем откакто свършат мачовете. Със Станислав Генчев не сме коментирали нищо. След като се съберем УС ще обсъдим идващите стъпки на клуба ", стартира предприемачът, като загатна, че асът на Октавио и крилото Върджил Пинсон ще изоставен " Надежда ".
 Станислав Генчев се разбра с Локомотив (София)
Станислав Генчев се разбра с Локомотив (София)

Поема тима от началото на новия сезон

" Октавио няма да продължи при нас. Искахме да преподпишем с него още към Нова година, само че не се получи. Надявам се идващия сезон да играем още по-добре. През този сезон имахме доста контузени и това попречи на резултатите. Трябваше да сме във втората четворка, само че уви. Друг съвсем сигурен напускащ е Върджил Пинсон. Трябва да решим с кои от играчите ще продължим договорите и с кои - не.

С осветлението на стадиона ще се разбере скоро какво ще се случи. Не отпуснаха заем от банките. Ще би трябвало аз да го изтегля и по-късно да започва. Ще създадем осветяване на държавна земя. Борбата е огромна, а страната не ни оказва помощ с нищо. Градим, а не разрушаваме и това се вижда. Отборът ще заиграе по-добре. Дай Боже скоро и осветяване скоро да има, с цел да се върне Локомотив на личния си стадион и хората да го поддържат. У дома и стените оказват помощ. Друго е, когато си играем у дома. За страдание не става бързо, доходи няма, единствено разноски. Няма даже рекламодатели. " Бетано " доста оказва помощ, неприятна дума за тях мога да кажа. Стъпка по стъпка нещата ще станат. Искам, откакто се пенсионирам, след няколко години да се обърна и да видя, че съм дал нещо на Локомотив София ", приключи Иван Василев.
 Локомотив (София) се укрепва с чужденец от Септември (Симитли)
Локомотив (София) се укрепва с чужденец от Септември (Симитли)

Нелсон Главинели направил чудесно усещане на " железничарите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР