Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски още веднъж заяви, че

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски още веднъж заяви, че
Коментари Харесай

Крушарски: Вече съм кандидат за президент. Бербатов и Михайлов може да са ми помощници

Собственикът на " Локомотив " Пловдив Христо Крушарски още един път съобщи, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, като предложения главните любимци за поста досега - сегашния началник на централата Борислав Михайлов и някогашния нападател на " Манчестър Юнайтед " Димитър Бербатов да му бъдат помощници.

След равенството на неговия отбор с " Левски " предприемачът в типичния си жанр съобщи, че ще подеме акция преди конгреса и ще насочи вниманието си към аматьорските тимове, които нямат финансиране.

" Нямам думи. Затова ще ги поканя и двамата, които се кандидатират за президент на футболния съюз. Да им станем помощници, на тия двамата, да им покажем по какъв начин се работи. Аз за шест години направих футбол, а те - за годините, нищо не направиха. Бербатов какво прави? Първо, нямаш един ден трудов стаж, като началник! ", съобщи Крушарски.

Снимка: Lap.bg

" Сигурно е доста неприятно във футболния съюз, с цел да се бутат по този начин там. Няма да извадят един лев да дадат за футбола. Те ми приказват, че ще оправят българския футбол. Всички са се накачулили и чакат единствено парите, с цел да лапат. Този път ще ги поканя в моя екип. Вече съм публично претендент за президент на футболния съюз. От на следващия ден стартирам да обикалям и да ги настроя хубаво по какъв начин работи футболният съюз. ", добави той.

Крушарски не беше удовлетворен от съдийските решения по време на мача с " Левски ". Той съобщи, че е обмислял изваждане на тима от срещата. От щаба на домакините имаха искания за неотсъдена дузпа за нарушаване против Бирсент Карагерен.

Снимка: Lap.bg

" Локомотив си има собствен жанр, в случай че не са тези гайдаджии. Те и за национален отбор не стават. За мен те са цялостни неграмотници. VAR? Това в случай че е система. Ще докарам две колички пясък, един чувал VAR и няколко мистрии. Само това ще ги оправи. Бях решил да извадя тима, само че за какво да страдат момчетата поради тия нещастници ", разяснява притежателят на пловдивските " железничари ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР