Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори за евентуалното напускане

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори за евентуалното напускане
Коментари Харесай

Крушарски: За никого не съм се женил, Локомотив ще продължи и без Акрапович

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски приказва за възможното овакантяване на треньора в посока пред БНР. Босненският експерт разгласи, че напуща като се базира на уговорка в контракта, която му разрешава да си тръгне, в случай че получи по-добра оферта. Крушарски декларира, че ще се запознае в детайли с контракта и през днешния ден ще приказва по-подробно по тематиката, само че е спокоен, че Локомотив ще продължи с положителното си показване и без Акрапович.

" Винаги, когато поставят каруцата пред коня, се получава фаул. Ще водим диалога в работно време. Събота и неделя почивам. Имам нещо поради, само че в понеделник ще приказвам. Ще видя какви са клаузите в контракта и ще отговоря на всички въпроси. Аз проблеми нямам с никой. За никой не съм се оженил и за никой не съм се вързал.

Като желае, той взема решение и напуща, само че има правила в играта. Защо да е потрес, в случай че Акрапович напусне. И за какво мислите, че няма Локомотив да продължи да играе същия прекрасен футбол. Нали знаете, че съм от остаряла коза яре. Нямам вид за нов треньор. Но има хора, които са работили задоволително време с него, с цел да продължат тактиката каквато е.

Никой от ЦСКА-София не ме е търсил. Ако желаеха, да го бяха създали по рано. До момента не са ме търсили. Проблемът е техен, не е мой. Преценете дали напускането на Аралица е обвързвано. Безмислено е да разясня аз това. Ние продължаваме в същия дух и това, което е сложено като цел, ние ще го реализираме и без Акрапович ", сподели Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР