Собственикът на Левски Спас Русев се появи на стадион Георги

...
Собственикът на Левски Спас Русев се появи на стадион Георги
Коментари Харесай

Спас Русев се срещна с футболистите на "Левски" след двете поредни загуби

Собственикът на " Левски " Спас Русев се появи на стадион " Георги Аспарухов " преди тренировката на тима. Бизнесменът, който напоследък не е гледал мачове на своя отбор онлайн, беседва близо час с треньора Делио Роси и футболистите. Причината бяха двете следващи загуби, които сините записаха в шампионата от ЦСКА и " Берое ".

След единствено два кръга в плейофите " Левски " изостана с 16 точки от втория ЦСКА и 19 от водача " Лудогорец " и към този момент е единствено с две пред " Берое ".

По информация на " Дневник " Русев не е приказвал за налагане на санкции на тима, само че е изискал по-сериозно отношение от футболистите в срещите до края на сезона. Бизнесменът е оповестил цел пред отбора – премахване на ЦСКА в шампионата за Купата на България и продобиване на конкуренцията.

Следващата сряда е първият полуфинал сред двата тима.

Междувременно халфът Филипе Нашименто е с травма, съобщи " Дарик радио ". Португалецът е потърпевш на тренировката в понеделник и поради това се придвижва с патерици. Нашименто отпада за гостуването на " Ботев " в петък.

Португалският халф дойде на " Герена " през зимата от " Динамо " (Букурещ) против 200 хиляди евро.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР