Собственикът на Левски Спас Русев остро осъди инцидента по време

...
Собственикът на Левски Спас Русев остро осъди инцидента по време
Коментари Харесай

Спас Русев: Ще задушим омразата на злонамерените престъпни елементи

Собственикът на Левски Спас Русев остро осъди случая по време на вчерашното дерби против ЦСКА (2:2), по време на което служителка на реда бе ранена от бомбичка , хвърлена от бранш „ Б” на Националния стадион „ Васил Левски”. Босът на „ сините” оприличи на терористичен акт отиването на мач с приготвена в домашни условия бомба.

Левски осъди случая с полицайката, желае ясни обстоятелства

"Възмутен съм от това, което се случи на стадион "Васил Левски ". Не мога да проумея по какъв начин е допустимо да отиваш на футболен мач с домашно приготвена бомба, когато това дерби би трябвало да е празник”, разяснява Русев пред БЛИЦ.

„ Футболът е игра, която носи наслада на милиони, даже милиарди хора по света. На стадиона се пеят песни, а почитателите скандират имената на техните обичани клубове и футболисти. Но по какъв начин е допустимо да отидеш на мач с бомба, която преди този момент си направил у дома? Това ми наподобява на терористичен акт. "

Още интервенции чакат ранената полицайка

"Призовавам и апелирам органите на реда да положат всички старания за установяването и залавянето на причинителя. Той би трябвало да бъде осъден с цялата суровост на закона. "

"Полагаме големи старания в клубовете, с цел да върнем насладата на всички тези, които обичат футбола. А в това време няколко престъпни лица ги опорочават. Затова насочвам зов към всички, които обичат футбола и обичаните си клубове: Да не се предаваме! Още на идващия мач да напълним стадиона и да покажем на злонамерените незаконни детайли, че ще задушим омразата им и няма да могат да ни лишават любовта към нашия тим ", добави още Русев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР