Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще

...
Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще
Коментари Харесай

Сираков: Искам до три години Левски без дългове

Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че тимът ще се пробва да играе печеливш и прелъстителен футбол, макар сериозното намаляване на неговите редици. Той увери, че Георги Тодоров ще остане треньор на " сините ". Голяма цел пред ръководството на Сираков е клубът да бъде без задължения до 2023 година.

" През 2004 година, когато се завърнах, заварих 33-ма играчи в съблекалнята. Деветдесет % от тях бяха минали през националния тим. Искам да кажа качество. В съблекалнята беше цялостно с качество.

През лятото освободихме над 10 индивида и все пак останаха прекалено много положителни футболисти. Ставаше дума за чудесна основа, върху която Мъри Стоилов, който взех на треньорския пост, да работи.

И ние, по някакво необикновено нещастно стичане на събитията, още веднъж не спечелихме купата с две изпуснати дузпи в 90-ата и 93-ата минута във Варна и с безумната дузпа, която Топузаков направи против ЦСКА.

Това е огромната разлика сред тогава и в този момент.

Реалностите обаче демонстрират друго в този миг. Ние към момента не знаем какво ще бъде след една седмица, след 10 дни, след един месец. Трябва да забележим какво ще успеем да притеглим като футболисти. И то, говорейки за напълно разнообразни равнища на възнаграждение от това, което е било.

От сходна позиция считам, че двете години - 2004 и 2020 година са доста мъчно съпоставими. Това обаче не значи, че не съм си сложил съответна задача.

 Колкото и амбициозно да звучи, тази задача е през 2023 година Левски да бъде без задължения. Или, дано да са останали някакви задължения, само че да бъдат пренебрежимо дребни и да не заплашват клуба.

Нека не се заблуждаваме. Безспорно е, че Левски ще би трябвало да премине през своята Голгота. Разбира се, колкото по-кратък е този развой и колкото по-безболезнено премине, толкоз по-добре е за всички, които обичат този клуб. За себе си бленувам през септември, или най-късно през октомври да сме стъпили на някаква по-здрава основа. ", сподели Наско Сираков пред levski 365.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР