Собственикът на казина Коста Николов, известен още като Маджурина, бе

...
Собственикът на казина Коста Николов, известен още като Маджурина, бе
Коментари Харесай

Изпепеляващи страсти в любовния триъгълник с фаталната Симона, хазартния бос и килъра Михаил, който буквално откачил, когато тя го зарязала

Собственикът на казина Коста Николов, прочут още като Маджурина, бе погубен през вчерашния ден. Както БЛИЦ писа той паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел “Бахами” в комплекса. Той карал самичък, а на седалката до него била хубавицата Симона Тодорова, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка неотдавна.

Преди това обаче съдбовната млада дама изживяла буен разказ с 37-годишния Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди този момент, а от май месец любовният триъгълник с бизнесмена станал факт. Симона претърпяла буйна обич с 37-годишния мъж, с който се скарала и го заменила с предприемача. Затова Михаил Станчев се трансформирал в екзекутор на противника си и ранил тежко Симона Тодорова, написа " Труд ".

Симона е от Дряново. Баща й е началник на полицията в родния й град и се споделя Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и почнала да работи в едно от
казината на Миджурина. По-младият Михаил Станчев обаче вдлъбнат до уши по нея, а когато го изоставила напряко откачил, описаха техни сътрудници. Станчев е направил убийството със законно притежаван “Макаров”. Той бил арестуван от служителите на реда, откакто се опитал да напусне страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт “Лесово” с лек автомобил “Опел”. Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, само че от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е водач на някогашен началник на общинския съвет в Несебър.

Отритнатият влюбен не могъл да преживее раздялата и устроил засада на Миджурина и някогашната си обичана. В черно БМВ той ги причакал пред хотела, където двамата обитавали, и щом Коста Николов паркирал, килърът се доближил с “бавареца” до колата и стрелял по Коста Николов безусловно от упор.

Собственикът на
казина умрял след дъжда от патрони. След това убиецът стрелял и по младата жена. Макар и тежко ранена, тя съумяла да се обади на тел. 112 и да потърси помощ. В момента е в болничното заведение, където е в кома. Направена й е комплицирана интервенция, траяла до ранни зори в неделя, споделиха от УМБАЛ Бургас. „ Убиецът е бил арестуван нощес към 02 часа. В леката кола „ Мерцедес”, в която е бил погубен предприемачът Коста Николов, е имало още двама души, които са били на задната седалка. Убийството е от ревнивост.

Тепърва ще се обяснява точната връзка сред арестувания мъж и момичето, което е пътувало с бизнесмена. Иззето е оръжие, като занапред ще се открива дали с него е осъществена стрелбата”, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който в неделя дойде на мястото на случая. Директорът на МВР-Бургас комисар Калоян Калоянов добави, че следва аутопсия, която ще откри с какъв брой патрона е убит предприемачът и че първо е убит той, а след това е стреляно в момичето.

Първа публична информация за убийството в Слънчев бряг: Килърът се опитал да духне към Турция, само че...

Двамата мъже на задната седалка не са потърпевши като по знамение.

“Тепърва следва покачване на обвиняване и искане на мярка за непрекъснато задържане под стража. Работното обвиняване е квалифицирано ликвидиране и опит за ликвидиране, а наказването е от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Опитът за бягство ще се вземе поради при взимането на мярка”, съобщи окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. Той също дойде на мястото на събитието незабавно откакто е научил за случая и от самото начало бе с проверяващите служители на реда и шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Калоян Калоянов. “Очевидно причинителят е бил мощно обиден и става дума за необуздана ревност”, сподели пред прокурор Чинев.

Предприемачът Коста Николов бил разведен, има 21-годишна щерка. Той има игрални зали в Несебър, Слънчев бряг, Бургас и бутиков хотел в родния си град Нова Загора. Според осведомени се занимавал и с лихварство. Много туристи на Слънчев бряг са се натъкнали на потресаващата панорама, видели са окървавения тузарски мерцедес и тялото на убития в него. Мнозина пък не разбирали за какво регионът е бил отцепен с ленти и желали да минават през тях.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР