Собственикът на фирмата, отговаряща за строителството на стадион Христо Ботев

...
Собственикът на фирмата, отговаряща за строителството на стадион Христо Ботев
Коментари Харесай

Илиян Филипов: БФС се опитва да прехвърли отговорността на Община Пловдив и на мен

Собственикът на компанията, отговаряща за строителството на стадион " Христо Ботев " в Пловдив - Илиян Филипов, излезе с поредна публична позиция по отношение на провеждането на Европейската подготовка сред националните тимове на България и Унгария.

Филипов употребява обществените мрежи, с цел да, който по-рано през днешния ден съобщи, че изказванията на строителя на " Колежа " за от не дават отговор на истината.

Публикацията на Илиян Филипов :

" Уважаеми последователи на футбола,

към този момент няколко дни БФС се пробва да трансферира отговорността за мача България - Унгария на Община Пловдив и на мен като реализатор на стадион “Христо Ботев ”. Поредната кукла на конци на БФС - Георги Иванов - Гонзо назова мен - Илиян Филипов измамник.

На среща в Община Пловдив, извършена в петък, участваха кметът на града - Костадин Димитров, той измамник ли е?! Председателят на Общинския съвет - Атанас Узунов - той измамник ли е?! Секретарят на Община Пловдив - Ангелина Топчиева и юристите на Община Пловдив и те ли лъжат?

Този човек - Георги Иванов - пред всички изрече, че в случай че Пловдив не одобри България - Унгария Ботев и Локомотив ще играят в Стара Загара или Кърджали, тъй като стадионите няма да получат лиценз. Аз съм реализатор на градежа на стадион “Христо Ботев ” и само и единствено Община Пловдив може да ми дефинира метода на работа.

Пак споделям, всички строителни действия на стадион “Христо Ботев ” са готови и изпълнени единствено и само по отношение на футболните срещи на ПФК Ботев.

С Уважение,
Илиян Филипов ", гласи позицията на строителя на стадион " Христо Ботев ".

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР