Зловещото мълчание на двойката Моли-Мей и Томи Фюри от острова

...
Зловещото мълчание на двойката Моли-Мей и Томи Фюри от острова
Коментари Харесай

Слуховете за разделяне на Моли-Мей и Томи Фюри са разшифровани - „пренебрежение“ и „толкова много проблеми“

Зловещото безмълвие на двойката Моли-Мей и Томи Фюри от острова на любовта над изявленията на другия за големи житейски събития накара почитателите да полудеят.

Моли-Мей Хейг и Томи Фюри споделят взаимния си живот с почитателите си в обществените медии, откогато се срещнаха през 2019 година в серия пет от риалити шоуто за запознанства на ITV Love Island. Влиятелната Моли постоянно разгласява детайлности за това, което прави и продуктите, които разпространява, до момента в който боксьорът Томи, който преди този момент призна, че му липсва самообладание за обществените медии, разгласява единствено тъй като желае да държи лоялните си почитатели в течение.

Така че не е изненадващо, че когато нещата утихнат, техните почитатели са първите, които стават подозрителни. В момента двойката е разграничена в решителен миг за семейство Фюри, когато първенецът в тежка категория Тайсън се приготвя за борбата си с Александър Усик в Саудитска Арабия. Томи се е запътил да поддържа брат си, до момента в който неговата избраница и майка на дребната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР