Паникьосани летовници отменят резервации в Бриксам, защото се притесняват от

...
Паникьосани летовници отменят резервации в Бриксам, защото се притесняват от
Коментари Харесай

Страховете от замърсяване на водата в Девън виждат как британски туристи масово отменят резервации поради опасения от паразити

Паникьосани летовници анулират резервации в Бриксам, тъй като се тормозят от експлоадирането на криптоспоридиум във водоснабдяването на града.

Хотелиери и шефовете на къщи за посетители са получили позвънявания за анулация на престои от фамилии, страхуващи се от най-лошото, откакто стотици хора в града оповестиха за признаци, в това число повръщане, диария и стомашни конвулсии. Това идва като спомагателен удар върху значимия туристически сезон в града след бавното начало на летния сезон с помощта на неприятното време и рецесията с разноските за живот.

Мениджър на къща за посетители Brookside в града сподели, че през вчерашния ден посетител се е обадил, с цел да анулира, защото са имали възрастен родственик и са обезпокоени от въздействието и знае за най-малко два хотела, които също са имали анулирания. Тя сподели: „ Много е разочароващо, бизнесът таман се изправя на крайници, след което се случва нещо сходно.

„ Това събори доверието на хората да дойдат тук. Много хора са ми се обаждали и са ми изпращали известия дали е безо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР