Собственикът на фирмата, отговаряща за строителството на стадион Христо Ботев

...
Собственикът на фирмата, отговаряща за строителството на стадион Христо Ботев
Коментари Харесай

Илиян Филипов назова името на човека, който дърпал назад Ботев

Собственикът на компанията, отговаряща за строителството на стадион " Христо Ботев " в Пловдив - Илиян Филипов увери, че работата по " Колежа " продължава с цялостна мощ за довеждане докрай на оборудването с цялостна козирка и външна фасада. Филипов излезе с декларация, в която изясни, че строителните действия няма да попречват провеждането на срещите на Ботев в Първа лига и още веднъж съобщи позицията си, че не взе участие в оперативното ръководство на футболния клуб.

" На 8 юни 2023 година разгласих, че не вземам участие в оперативното ръководство на клуба, защото срещам недоразумения тъкмо там. Основната причина за това е лицето Александър Ослан, изживяващо се като сив кардинал в Ботев. Именно той направи голям брой интриги, които дърпат моя обичан клуб единствено и само обратно.

Аз като човек, ръководещ огромен брой компании, не мога да вземам участие в сходен тип ръководство. Ботев е тимът на моето сърце и постоянно ще оказвам помощ. И с цел да няма интриги и спекулации, държа да кажа, че сме в отлични връзки със притежателя на клуба - Антон Зингаревич. И в случай че той има потребност от моята поддръжка, постоянно ще я получи, само че аз и на него персонално съм изразил безапелационното си мнение, че с лицето Ослан няма по какъв начин Ботев да върви напред.

Относно стадион " Христо Ботев ", строителството върви с цялостна мощ, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, по този начин и по цялостното довеждане докрай с покрита козирка и фасада. В края на август ще стартираме монтирането на козирката на Северната естрада, а малко по-късно и на Южната естрада. Имаме подписани контракти с две компании, които ще работят редом по двете трибуни. Целият проект е изработен по този начин, че строителните действия да не попречват мачовете на Ботев в efbet Лига.

Най-хубавото нещо в последните месеци за Ботев е назначението на Станислав Генчев за треньор. Благодаря на Антон Зингаревич, който се съгласи, че точно Генчев е верният човек. Това, което видях на мачовете с Арис и Раднички Ниш е един друг тим. Надявам се, че скоро Генчев ще получи обещаните футболисти и ще направи боеспособен тим, който да радва почитателите с играта си. Затова приканвам всички ботевисти по един или различен метод да подкрепим Ботев в идния мач с Локомотив и да покажем кой е господарят на Пловдив ", гласи декларацията на Илиян Филипов.
 Феновете на Ботев ще имат метод да поддържат своя обичан отбор в дербито
Феновете на Ботев ще имат метод да поддържат своя обичан отбор в дербито

Вижте какъв е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР