Собственикът на Челси Тод Боели няма да избързва с назначението

...
Собственикът на Челси Тод Боели няма да избързва с назначението
Коментари Харесай

Челси няма да има нов постоянен мениджър до края на сезона

Собственикът на Челси Тод Боели няма да избързва с назначението на нов управител на тима. Според „ Сън “ Бруно Салтор, който през вчерашния ден бе посочен за краткотраен ментор след уволнението на Греъм Потър, ще остане до края на сезона. Клубното управление е наясно, че при сегашната обстановка Челси няма по какъв начин да се класира за присъединяване в Шампионската лига през този сезон. Отборът изостава на цели 12 точки от Манчестър Юнайтед и Нюкасъл, а действително изгледите за успех в Шампионската лига също не са огромни, защото на 1/4-финалите лондончани се изправят против Реал Мадрид. Поради тази причина Боели и неговият екип ще стартират много по-задълбочено изследване кой би бил най-подходящият предстоящ управител на тима, на който управлението да заложи в дълготраен проект.

Ранният любимец е Юлиан Нагелсман, който неотдавна бе уволнен от Байерн (Мюнхен). Списъкът обаче е много необятен и включва имената на Маурисио Почетино, Зинедин Зидан, Луис Енрике, Оливер Гласнер и даже Жозе Моуриньо, който може за следващ път да се завърне на „ Стамфорд Бридж “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР