Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов заплаши, че може да

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов заплаши, че може да
Коментари Харесай

В Ботев Пд се съдят помежду си, собственикът заплаши с напускане

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов заплаши, че може да спре да дава пари за клуба. Причина за това е, че съдружие ПФК Ботев, което е миноритарен акционер, съди ПФК Ботев АД, твърди Блиц.

Поредният скандал идва, откакто представител на притежателя Георги Самуилов не е дал своя вот в Съвета на шефовете на клуба да бъде признат човек от сдружението. Става въпрос за известния в Пловдив оценител на недвижими парцели Борис Гиздаков, за който са дали своят вот 35 индивида.

В съвета обаче остава Васил Наумов, който също е представител на сдружението и почитателите. Въпросното съвещание се е провело на 10 януари, когато Самуилов не участва на него и е изпратил собствен прокурист в лицето на юрист. Според хора от сдружението този човек не е извършил записаното в устава. А точно – в Съвета на шефовете да членува и представител на сдружението. Точно заради тази причина се стига и до правосъден иск против ПФК Ботев. Но в действителност има техен представител и той е Васил Наумов.

" Всичко, което сте написали, е правилно! Мога да си потегли още на следващия ден, в случай че Гиздаков продължава да упорства да влиза в управителното тяло на " Ботев ". Няма по какъв начин да се съглася с сходно нещо. Нека, в случай че въпросното лице и почитателите съумеят да обезпечат 3 500 000 лв., да поемат управлението на клуба. В противоположен случай да седнат на задните си елементи и да не се занимават с неща, от които не схващат ", съобщи Георги Самуилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР