Собственикът на Беса транс“, както и членове на семейството му

...
Собственикът на Беса транс“, както и членове на семейството му
Коментари Харесай

Собственикът на „Беса Транс“ пътувал в един от другите автобуси

Собственикът на „ Беса транс “, както и членове на фамилията му пътували в един от трите рейса, които се прибраха в Северна Македония. Това е разказал за „ Слободен щемпел “ Екрем Долек, чийто наследник Джафер Долек е имал щастливата орис да не се качи в изгорелия на автомагистрала „ Струма “ автобус. Когато пристигнали на македонската граница, Джафер, който пътувал дружно със притежателя на „ Беса Транс “ видял, че предприемачът е покъртен и смутен. Той не траял с другите пасажери, а се върнал към България, явно са му съобщили за адската злополука.

Самият Джафер пък е трябвало до пътува с приятелите си в авариралия рейс. Грешка в чекирането на багажа му е избавила живота. Още в хотела объркали чантите на момчето и то трябвало да се качи в различен рейс. Джафер се ядосал като видял, че всичките му другари са дружно, само че водачът настоял да не прави проблеми, тъй като би трябвало да потегля. И по този начин бил допълнен в листата на другото возило.

Сега момчето е в голям потрес и със смесени усеща, тъй като петнайсет негови другари изгоряха в рейса. „ Няма доста мотив за наслада, тъй като приятелите му са мъртви, даже не може да се зарадва, че е останал жив “, споделя бащата на Джафер – Екрем за „ Слободен щемпел ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР