Собственикът на агенция БГНЕС Любчо Нешков е бил задържан на

...
Собственикът на агенция БГНЕС Любчо Нешков е бил задържан на
Коментари Харесай

Собственикът на агенция БГНЕС е бил задържан за кратко в Гърция

Собственикът на организация БГНЕС Любчо Нешков е бил арестуван на 4 май в Гърция. Това се е случило при пътуването му до мястото, където умира Гоце Делчев - несъществуващото към този момент село Баница, на към 20 км от гръцкия град Серес. Той е бил съпроводен от духовник и 86-годишния публицист Иван Николов.

По никакъв метод аз и двамата ми спътници не сме нарушавали нито закона, нито реда или каквото и да било, сподели Нешков пред Би Ти Ви.

Тримата са отишли на мястото, на което е било селото, а през днешния ден е останала единствено камбанария и останки от олтара на църквата " Св. Димитър ". " В момента, в който взехме решение да запалителен свещ, чухме по какъв начин тряскат порти и се приказва на всеослушание. Поискаха ни персоналните документи, взеха ги и се стартира едно безумно... може би час и половина на това място да ни питат едни и същи въпроси – за какво сме тук, за какво на това място, какво е смисъла на тази черква... ", описа Нешков.

След това българите били отведени в полицейското ръководство, а откакто се обадили на консула в Солун, пуснати да си вървят с положителни пожелания, описа Нешков. Той свързва случая с " инструкция ", която целяла да се не помни историята.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР