Снощният дуел във Фермата разочарова голяма част от феновете на

...
Снощният дуел във Фермата разочарова голяма част от феновете на
Коментари Харесай

Зрителите полудяха: Ето кой напусна Фермата и срази с думи...

Снощният двубой във " Фермата " разочарова огромна част от почитателите на предаването поради загубата на Хепи Ванче от Камелия

Макар при предходното си присъединяване Хепито да завоюва формата след 4 дуела и победи, в този момент напусна предаването за всеобща изненада. Камелия я в профил с 5 на 10 след победа на последната борба, въпреки че до последно беше на кантар кой ще напусне стопанството.

От началото на дуела Камелия правеше извънредно неприятно усещане със злобните си мнения и надменно и жестоко държание. Досега при нито една борба не е имало толкоз неспортментско държание на участник. Камелия нито един път не сподели, че желае да остане във " Фермата " поради някаква страст или фантазия, а повтаряше само по какъв начин би трябвало да победи и смачка Хепи Ванче.

Когато хандбалистката изгуби първите 2 борби го отдаде на шанса на Ваня, а не призна, че тя е била по-добрата от двете. По време на " Алманаха " Камелия забиваше с такава завист всяка кама, при правилен отговор, че единствено още повече опротивя на феновете.

На финала последните думи на Ванчето към нея бяха, че я поздравява за успеха и ѝ пожелава да бъде щастлива, само че държанието ѝ е било неприемливо и един състезател не се държи по този начин неприлично. Агитката на Хепи Ванче остана като попарена и не мохаха да скрият какъв брой са тъжни от това, че точно Камелия остана.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР