Ким Кардашиян е от звездите, които винаги искат да бъдат

...
Ким Кардашиян е от звездите, които винаги искат да бъдат
Коментари Харесай

Може ли да диша и защо й е този пуловер - въпросите, които Ким Кардашиян предизвика след MET Gala 2024

Ким Кардашиян е от звездите, които постоянно желаят да бъдат разнообразни, да се открояват, да бъдат център на вниманието, където и да се появят. А MET Gala е страхотна опция да покаже най-екстравагантното от себе си и тя, несъмнено, не я пропуща. И не щеш ли и в този момент, даже няколко дни след благотворителния бал, всички още приказват за метода, по който изглеждаше.
 Рокля от пясък и носене на ръце - знаменателният дебют на Тайла на MET Gala 2024
Рокля от пясък и носене на ръце - знаменателният дебют на Тайла на MET Gala 2024

Успя да впечатли всички

Риалити звездата и бизнесдама избра тоалет на Maison Margiela, основано особено за нея от изобретателния шеф на марката Джон Галиано. Той е от две елементи, като акцентът е корсетът с флорални претекстове, с който реализира съвсем нереално тънка талия. Комбиниран е с дълга, транспарантна пола, също на цветя, пай сив пуловер и сребърни обувки с големи платформи.

Именно корсетът е и най-коментиран в социалните мрежи. Докато някои се чуят дали Ким Кардашиян си е махала ребра, с цел да се събере в него, други умуват дали изобщо е могла да диша, до момента в който фотографите я снимат. А по-запознатите си спомнят, че това не е първият път, в който залага на подобно облекло.
 Снимка 664047

Преди пет години още веднъж на  повдигна същите върпоси с различен корсет на Thierry Mugler, а след това стана ясно, че май е взимала специфични уроци за дишане с сходно облекло. Е, очевидно и това извънредно умеене й се отдава.

Най-вероятно се е наложило Ким Кардашиян още веднъж да се подложи и на прецизен хранителен (или по-скоро гладен) режим, с цел да влезе в красивия тоалет. Но тя нееднократно ни е доказвала, че е подготвена на всичко в името на следващата впечатляващ визия.
 Снимка 664046

Друг подробност от тази на MET Gala 2024 са обувките, които не бяха изключително на показ, само че са не по-малко забавни. За да избегне неприятния миг, в който високите токчета се закачат в дългата пола и товa може да докара даже до рухване, риалити звездата и нейният екип прозорливо са избрали модел, който е на цяла, висока платформа, написа E!Online.
 От Мария Шарапова до Люис Хамилтън - спортистите, които участваха на MET Gala 2024
От Мария Шарапова до Люис Хамилтън - спортистите, които участваха на MET Gala 2024

И спортът на аления килим

Оказва се, че небрежната прическа и също толкоз повърхностно наметнатият пуловер са значима част от замисъла на цялостната визия. Ким Кардашиян е целяла да наподобява като току-що тръгнала си от щуро градинско празненство, на което по някое време се е наметнала с пуловера на гаджето си, тъй като й е станало студено, изяснява тя пред Vogue. Е, и този път й се получи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР