Снощи в Ергенът“ се случи нещо, което едва ли някой

...
Снощи в Ергенът“ се случи нещо, което едва ли някой
Коментари Харесай

Ще бойкотират ли предаването? Зрителите в недоумение, след като Алек изгони любимката им снощи (СНИМКИ)

Снощи в „ Ергенът “ се случи нещо, което надали някой е очаквал. Алек Младенов изгони от имението най-харесваната от феновете участничка – Васка Джурова.

В резултат страницата на предаването в обществените мрежи бе залята с възмутени мнения по адрес на Ергена и продукцията.

 Васка Ергенът изгонена

Васка, която е фармацевт, остана на церемонията на розата последна, дружно със Силви. Разбира се, всички заедно си отдъхнаха, уверени, че тази, която ще напусне имението, е Силви. Че по какъв начин другояче, при все, че нито се спогажда с останалите, нито Алек демонстрира интерес към нея.

Е, той и към Васка го нямаше никакъв, само че тя най-малко се ползваше със благосклонности измежду участничките, само че очевидно последната дума е била на сценаристите. Васка Джурова остана сащисана от решението на ергена и не скри сълзите си пред камерите.

 Васка Ергенът сълзи

Тя се разплака и призна, че за нея това е било потрес и се усеща зле, тъй като е почнала да харесва Младенов. „ Не е ясно по кое време и по какъв начин тъкмо го хареса, като не си направи труда и един път да го заприказва или да изиска среща, само че тя си знае. Фалшива ми се коства, а и се говореше, че на открито имала гадже “, разясняват някои от феновете, които очевидно не са измежду най-големите й почитатели.

Едно е несъмнено обаче и това е, че Силвито ще си навлече още повече съперници в имението.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР