Разговорите тябва да продължат откъдето са спрели, но това не

...
Разговорите тябва да продължат откъдето са спрели, но това не
Коментари Харесай

Йордан Иванов , ДСБ: Борисов е Санчо Панса на Пеевски

" Разговорите тябва да продължат откъдето са спрели, само че това не може да се случи, до момента в който господин Борисов играе ролята на Санчо Панса на господин Пеевски ". Това разяснява заместник-председателят на ДСБ Йордан Иванов във връзка възможни договаряния сред ГЕРБ и ПП-ДБ след изборите.

По Българска национална телевизия депутатът сподели, че законодателната стратегия, уговорена при започване на ръководството, е била неодобрена от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Настоявам да бъдем почтени с българските гласоподаватели и най-много с тези на ПП-ДБ да кажем, че България се нуждае от постоянна държавна власт. Най-големият риск в границите на 50-ото Народно заседание да има постоянно държавно управление, е комфортът на господин Борисов и на господин Пеевски и служебното държавно управление, което се ръководи от тях ".

Политиката би трябвало да стъпва на почтеност към гласоподавателите - ПП-ДБ чакат от ГЕРБ да съставлява ползите на личните си гласоподаватели, а не на тези на Движение за права и свободи, разяснява Иванов.

" Ние сме подготвени да преговаряме с гласоподавателите на ГЕРБ тогава, когато са свободни от волята на Движение за права и свободи за значимите промени в страната. Нищо повече, нищо по-малко. "

Той разяснява и отстраняването на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

" Капката, която преля чашата и поискахме оставката на Росен Желязков беше почитането на арменския геноцид и недаването на опция за минута безмълвие в Народното събрание ".
Според Йордан Иванов Росен Желязков е избрал да работи с Делян Пеевски.

" Той не изпълняваше лична воля, саботира комисията " Боташ ", комисията за " Балкански поток ". Приемаха се безумни закони, които ощетяват българската природа посредством промени в закона за поощряване на вложения без изобщо да има кворум в комисиите ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР