Искаме една силна България, една силна Европа. Това каза в

...
Искаме една силна България, една силна Европа. Това каза в
Коментари Харесай

Лорер: В Европейския парламент се кове съдбата и на България

Искаме една мощна България, една мощна Европа. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от " - ".

Силна България значи България с европейски приходи, с обезпечена сигурност. Силна Европа значи Европа, която може да отстоява своите ползи и пред Съединени американски щати, и пред Китай, Европа, която може да отстоява личната си сигурбност, съобщи Лорер.

Макар и в известна степен да е невидимо за българските жители, над 50% от работата на българския парламент се показва в работа по евродирективи. В Европейския парламент се кове ориста на континента, както и ориста на България. Там би трябвало да бъдат хора, които владеят езици, дипломация и които могат да отстояват мощно българския интерес, уточни той.

Всички ние отиваме да бъдем български евродепутати. Българският интерес би трябвало да се отстоява дипломатично, само че изрично. Българският интерес не включва разграждане на Европейския съюз. Това е рискова реторика, която проповядват някои български политически сили, акцентира претендентът за евродепутат.

В отговор на въпрос разясни, че в Европейския парламент " " ще бъде в фамилията на Европейската национална партия, а " " ще се причисли към европейското демократично семейство.

За всички европейци е значимо да се разбере, че мир може да се реализира единствено посредством мощна Европа. Всички европейски политици дължат пояснение на жителите си за какво чак в този момент осъзнаваме, че Европа би трябвало да може да се пази сама. Тези политики не търпят отсрочване и спорът в Украйна го сподели ясно. България би трябвало да има мощна войска и мощна отбранителна промишленост, както и целият Европейски съюз, сподели още Лорер.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР