Снощи ЦСКА-София представи тима си за стартиращия в петък нов

...
Снощи ЦСКА-София представи тима си за стартиращия в петък нов
Коментари Харесай

Треньорите на ЦСКА-София: С младите няма да спечелим нищо

Снощи ЦСКА-София показа отбора си за започващия в петък нов сезон на Първа лига при 2:0 против втородивизионния " Спортист " (Своге). Нито резултатът, още по-малко играта обаче се понравиха на почитателите на клуба.

В звук с неособено оптимистичното въодушевление на " Българска войска " бе изявлението на старши треньора Саша Илич след срещата. Той насочи следващо обръщение към управлението за нови играчи. Преди дни гомайсторът Жорди Кайседо бе продаден на мексиканския " Тигрес ", откакто бе споделил на управата на ЦСКА-София, че не желае да остане.

" От някои неща съм удовлетворен, а от други - не. Това беше единствено една контрола, само че загубихме прекалено много топки. Казах на футболистите, че не би трябвало по този начин да се случва - рече Илич пред публицисти. -

Ако продължаваме да играем по този начин, единствено ще тичаме и няма нищо да вършим. Остават ни пет дни до първия мач и се надявам да не повтаряме тези неточности. "

По-рано тази година притежателят на клуба Гриша Ганчев съобщи в изявление, излъчено от " алените ", че твърдо ще се залага на футболисти от школата с мисъл за бъдещето. Някои от тях бяха употребявани против " Спортист ", а и преди този момент.

Илич обаче изрази подозрение дали това ще донесе триумф от позиция на печелене на титли в близко бъдеще.

" И по-рано споделих, че на мен са ми нужни играчи, които вършат разлика. Ако не успеем да ги намерим, ще играем с тези футболисти. С младите обаче няма да спечелим трофей. Ще бъде мъчно, само че се надявам, че ще успеем да доведем избрани футболисти ", приключи легендата на " Партизан " (Белград).
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР