Снощи са публикували статия за моя връзка с четири убийства.

...
Снощи са публикували статия за моя връзка с четири убийства.
Коментари Харесай

Илчовски пред Капитал: Крадат ни безмилостно. Всичко е измамник и боклук

Снощи са разгласили публикация за моя връзка с четири убийства. Направо ме изкарали Джак Изкормвача. Не мога да допускам. А за Димитър Аврамов какво да кажа - няма повече СРС, само че има мои пари, белязани, в прокуратурата, с които беше заловен този народен представител. Може напряко да се направи сериал за това. Отишъл да се кълне на Делян Пеевски и към този момент си няма проблеми. Това споделя предприемачът Светослав Илчовски в изявление за ”Капитал”.

Ето какво споделя той: " Аз съм човек, който бяга от всевъзможни такива срещи. Не желая да имам общо с политика и кметове. Бягам. Всичко е лъжец и отпадък, гледа какво да открадне. Хора без морал. Нито ангажименти костват нещо, нито нищо... Само обири. Проблемът е, че ГЕРБ са ни оставили такова завещание, че ще вземе да ни хареса. Правя бизнес в България от 23 години. Колко са ме заплашвали до момента. Един живот се живее. Ако те е боязън, не върви за вълци. Няма по какъв начин да си оставя бизнеса да ми го откраднат тия.

Тези ни крадат безмилостно, по тази причина не ни стигат парите. Работодателите в България са в патова обстановка, и аз съм подобен шеф. Хем би трябвало да давам повече пари на служащия, хем не мога да ги изкарам от напън и рекет. Картел за горива, картел за храна, картел за ток.

Вие сте икономическа медиа и може да ревизирате - в България има картел на слънчогледа. Определяне, разпределение от кой какво ще се купи. Окачествяване на стоката и напън за ниски цени към земеделците. Как става: всеки аграрни производител е задължен всеки месец да заявява в кой склад какво и какъв брой зърно има. И те го вземат това нещо, сякаш класифицирана информация, и знаят кой по какъв начин да го клатят. Изкарват, че стоката му е неприятна, натискат го финансово. И в последна сметка изкарват пари на наш тил. Иван Пилето (така Илчовски назовава Иван Ангелов, съсобственик в " Градус " - бел. авт.) е основният в картела. Той прави главния експорт за Турция. Събира слънчоглед по този метод от фермерите, на ниски цени, и го събира на куп и препродава в Турция доста по-скъпо. Никой различен не може да направи това, тъй като би трябвало политически тил.

На въпрос Иван Пилето ли е взел участие в оня експорт на артикули за Дубай дружно с компанията на Делян Пеевски, той отговори: Точно. Той кара пилета тогава. Само че знаеш ли какво ми се повайка: закарахме месото ние, но ония не го харесаха. Опитаха с тоя цирк да пробият и на арабския пазар, но не им се получи. Само че арабите не са като глупавите българи - че на някой му трябвали пари, да ядат скъпа и некачествена стока.

Миналото лято, когато се скарах с него, ми вика: " Кой беше ти, преди да познаваш нас? Ние сме те основали. " Викам ей, престанете, аз съм твърдоглав човек, няма по какъв начин да ви станат номерата. Рано или късно ще ви се обърне каруцата. Между другото няколко пъти вървя в Румъния последните месеци и напряко съм покъртен, като е спряла корупцията там, какво развиване има. Отивам да върша бизнес там, има подготвени пари, селата светят - нови къщи, няма една дупка. За корупция никой не мисли, че напряко прангите. След това, което се случи там, към този момент е друго. Тия румънци са литнали. Очаквах да видя някакви роми, някаква бедност, само че то аз съм най-големият ром, като отидох там. И това в най-бедната част на Румъния - в Крайова. Можеш даже през Google разходка да видиш защо става въпрос. Това, което имаме информация за Кьовеши какво е правила с техните политици, е дребна част от истината. Било е доста по-лошо за тия продажници и негодници. Всичко под ножа.

Европроектите са слабата точка на доста хора - дадат ти някой лев и след това си им задължен. Мани, че ще им платиш рушвета, ставаш им задължен, че са те основали. Ей по тази причина не вземам участие. Поне 30 - 40 млн. лева не съм взел. Ама защо са ми. По-добре с 5 лева, но да са си мои. Да не ми викат, че са ме основали...

Тия заболели мозъци не са сънували, че няма да бъдат на власт. Това им е основният проблем. А провиснал ли властта, знаеш ли какъв брой такива като мене ще излязат. Олеле...

В България на година приблизително се употребяват 450 хиляди т свинско и 90 хиляди т пилешко месо. Когато Агенцията по храните и Министерството на земеделието са твои, всяка партида месо, която някой се опита да вкара в страната и не е доближен на ГЕРБ, незабавно му измислят някаква болест. Затова има доста публикации по какъв начин са хванали месо със салмонела. Така по-евтиното месо не може да влезе на българския пазар и остава единствено тяхното си, което продават на високи цени. Но защото те нямат толкоз свине в България, също вършат импорт. Техният обаче минава. Вземат си месото на 4 лева и го продават на 7 лева - българинът заплаща. На един камион са 60-70 хиляди лева бе, пич. И преработвателите също са задължени от тях да купуват. И то тук ние не знаем какво тъкмо внасят - това ти продавам, с това ще работиш. Примерно преди 6 месеца вкараха от бразилски държавен запас свинско месо за без пари и ни го продадоха скъпо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР