Снощи доброволците и бащата тръгнаха по следа от ново видео

...
Снощи доброволците и бащата тръгнаха по следа от ново видео
Коментари Харесай

Издирват Александър вече и в София и Радомир

Снощи доброволците и бащата потеглиха по диря от ново видео с момчето

Безрезултатно мина издирването на дребния Александър в Перник и през тази нощ. 12-годишното дете, което има аутизъм, изчезна в петък и от този момент полиция, доброволци и близки не стопират да го търсят към този момент пето денонощие. Вече се претърсват освен Перник и горите към града, а и крайни западни квартали на София, а също и в Радомир.

През миналата нощ доброволци претърсваха града, като се включиха и хора от други градове, заяви. Един от тези доброволци е Ина Календерова, която е пристигнала от Благоевград.

" Обходили сме съвсем целия регион на Перник. Обхождаме и Радомир и се надяваме това да продължи до момента в който не се откри детето и ние ще продължим интензивно да го вършим. За страдание без резултат, само че се надяваме, че полицейските органи си правят интензивно работата тъкмо в региона, където е изгубено детето. За страдание нашите екипи от доброволци не са допускани до такава степен, тъй като има термокамери, кучета и хората се пробват оптимално да са потребни един на различен ", съобщи доброволката.

Снощи доброволците в Перник и бащата на детето потеглиха по нова диря. Видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира запис с момче, което наподобява на Александър. Баща му съобщи, че го е разпознал, добавя.

В издирването на момчето са включени кучета, хеликоптер и термокамери. От полицията ревизират всеки постъпил сигнал, само че от детето. От прокуратурата пък обявиха, че няма доказателства за осъществено закононарушение против момчето.

Вчера от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че издирването на Александър ще продължи до момента в който детето не бъде открито.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР