Снимките от сватбата на бившата любима на Димитър Рачков –

...
Снимките от сватбата на бившата любима на Димитър Рачков –
Коментари Харесай

Анита отнесе здрав хейт заради сватбените си снимки

Снимките от сватбата на някогашната обичана на Димитър Рачков – Анита Димитрова и новият й мъж, с който се разписа в гражданското, наподобяват като извадени от п*рно лента.

Анита и избраникът й Ник Стемпер, са театралничили сякаш като за „ Великият Гетсби “, само че полученият резултат прилича по-скоро на филм за възрастни.

Докато той се е наместил комфортно сред краката й, над него се пъчи гръдната обиколка на Анита, която напира за изскочи от голямото деколте на булчинската й рокля.

 

Повече от явно е, че Анита не обича да оставя нищо за въображението. Освен, че обществено сподели фотоси по сватбено долни дрехи в деня, в който си споделиха заветното „ Да “ с възлюбения й, по-късно се появи на празника в транспарантна рокля, обилно разкриваща всичко, преди дни тя показа с почитателите си и по какъв начин е правена и формалната й фотосесия на този ден. Оказва се, че тематиката е била „ Великият Гетсби “ – булката пушела с цигаре, издухвайки дима към чели четирима фотографи, подредени около нея, с цел да я хващат от всевъзможни ъгли.

На един от фрагментите Ник гледа с мазна усмивка като същински плейбой, до момента в който тя театралничи като за мъжко списание. Има фотоси, на които русокоската е обградена от доста други дами, има и фотоси единствено д една жена в компанията й, евентуално имитирайки еднополова двойка. Не липсват и такива, на които Анита е единствена дама, обградена от петима господа, облечени еднообразно. Така и не излиза наяве дали това са посетители от сватбата или особено наети за фотосесията модели.

От фотосите излиза наяве, че някогашната на Рачков е гледала много типичен филми, фрагменти от които се е пробвала да пресъздаде на сватбената си фотосесия. Не излиза наяве обаче дали е чела книгите, по които са снимани въпросните филми. Във всеки случай резултатът подхожда повече за филм за възрастни, в сравнение с за брачен ден.

Младоженците дотам се увлекли да споделят интимни детайлности, че разгласили в обществените мрежи даже фотоси от спалнята, в която са изкарали първата си брачна нощ. Булката към момента е с воала пред лицето си, само че пък деколтето напира да изхвръкне от толкоз доста силикон, че надали някой се сеща, че може да я огледа в очите.

 

В Инстаграм, Анита направи опит да изясни какво значи голотата за нейната ценностна система.

 

„ Вярно е, че голотата може да бъде възприета по разнообразни способи. Никога не съм била привърженичка на пошлата такава. За нас голотата, която си представяме, не е просто физическо излагане, а знак на красивото, на женската сила, на любовта и интимността сред двама души, тъкмо като в „ Титаник “, когато Джак рисува голото тяло на Роуз, носеща единствено огърлицата, наречена „ Сърцето на океана “. Олицетворява всичко, за което хората треперим и желаем. Това е израз на нашата обич и връзка, която споделяме с вас! “, написа Анита, пробвайки се да оправдае изцепките от сватбения си ден.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР