Снимките и видеоклиповете се превърнаха в неизменна част от нашето

...
Снимките и видеоклиповете се превърнаха в неизменна част от нашето
Коментари Харесай

Всичко което трябва да знаете за най-новия телефон с камера на българския пазар – TECNO Spark 10

Снимките и видеоклиповете се трансфораха в неизменима част от нашето всекидневие. Почти нито един значим миг не може да остане неусетен. За да можем да увековечим миговете посредством снимка, е значимо да имаме съответен сателит – телефон, чиято камера улавя всеки един подробност. Новият смарт телефон TECNO Spark 10, който неотдавна се предлага в България, има 50-мегапикселова камера, подготвена да отговори и на най-взискателните задания!

Изключително прецизна камера

Създаването на фотоси с професионално качество в миналото беше допустимо единствено за най-квалифицираните. С напредването на технологиите обаче висококачествената „ джобна снимка “ към този момент е налична за всеки. Камерата на телефона TECNO Spark 10 съдържа AI технология 4 в 1, режим Pro photography и други функционалности, които ви разрешават да създавате страхотни фотоси при разнообразни сюжети и условия на осветяване.

4 в 1 технология

Усъвършенстваната технология сплотява дребни пиксели от 0,7 um в огромни пиксели от 1,4 um. Това доста усилва яркостта на фотография при слаба светлина и акцентира детайлите, присъщи за фотосите с висока разграничителна дарба.

Професионален режим

Използването на професионален режим на Spark 10 е това, което разрешава на феновете на мобилната снимка да персонализират работата си. Този режим ви разрешава да регулирате експозицията, оптичната стабилизация на изображението (ISO), кадровата периодичност, яркостта, фокуса, режима на премерване и доста други функционалности.

Настройките могат да бъдат непокътнати, което улеснява потребителите да вършат следващи фотоси в режим Pro.

Страхотен портрет

Алгоритъмът, поддържан от изкуствен интелект, отделя обекта от фона, с което се реализира размазан декор и дълбочина на фотографията. Освен това филтрите за разкрасяване, персоналният помощник за хубост и други функционалности, които разрешават основаване на неповторими портретни фотоси, се ползват по-лесно към определения обект.

Създаване на видео наличие

Създаването на видеоклипове, наред с фотографията, е един от незаменимите способи за основаване на незабравими мемоари. Основната 50-мегапикселова камера на телефона TECNO Spark 10 разрешава резолюция на видео формат до 1080p. Потребителите имат опция да снимат даже най-малките елементи, да употребяват Slow motion режима, с цел да основават записи на занимателен каданс и голям брой други функционалности за основаване на видеоклипове с професионално качество.

Цена и наличност

TECNO Spark 10 се предлага в магазините на Техмарт и Техномаркет

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР