снимки Йордан Цонев и Христо Иванов се сдърпаха заради Делян

...
снимки Йордан Цонев и Христо Иванов се сдърпаха заради Делян
Коментари Харесай

Цонев и Иванов се сдърпаха от парламентарната трибуна заради Пеевски

снимки

Йордан Цонев и Христо Иванов се сдърпаха поради Делян Пеевски, който през вчерашния ден стана член на конституционната комисия към Народното събрание. Депутатът от Движение за права и свободи влезе в състава на комисията с гласовете на ГЕРБ, ДПС, " ИТН " и с решаващото безучастие на " Възраждане " в гласуването. От трибуната на парламента Христо Иванов призова да се реконструира комисията по конституционни въпроси. От ДПС обаче не са съгласни с това.

По думите на Цонев именно Делян Пеевски е създал предложенията на партията за промени в конституцията, оповестени преди година и половина.

" ДПС има най-правилната визия, тъй като е първа. Няма да има никакви смени, който каквото желае да приказва. Нашето решение е да дадем път на експерти, които си схващат от работатат, а фейсбук е едно свободно пространство ", категоричне е Йордан Цонев от ДПС, написа вести.бг.  

По думите му това е едно петно, но не е на дреха, а на целия народ и би трябвало да се почисти и това ще стане единствено посредством правосъдната промяна.

Прегръдката с вас нашият електорат не я харесва, само че истината е, че България има потребност от това, безапелационен бе Йордан Цонев.

Успокойте топката и дайте да вървим, никакви смени няма да създадем, безапелационен бе той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР