Снимки от мощната експлозия, събудила по тъмна доба жителите на

...
Снимки от мощната експлозия, събудила по тъмна доба жителите на
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Зрелищни СНИМКИ от мощния взрив на банкомата в „Люлин“, двама бандити офейкали с кола

Снимки от мощната детонация, събудила по тъмна доба жителите на столичния квартал „ Люлин “, се появиха в обществените мрежи. Взривен е банкоматът на хипермаркета „ Билла “ в 8 микрорайон, в непосредствена непосредственост до метростанция „ Люлин “.

„ Тази нощ към 04:05ч. банкоматът на „ Билла “-„ Люлин “ 8 беше взривен (но не обран) с мощен детонатор! Взривът беше толкоз мощен, че разсъни люлинчани! “, написа гражданин на квартала.

От фотосите излиза наяве, че детонацията фактически е била доста мощна – към банкомата са се разхвърчали стъкла, потърпевша е предната част на магазина до входа, която е напълно стъклена.

Не е открита липса на касети от взривения в ж.к. „ Люлин “ банкомат, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Около 04.00 часа тази заран е получен сигнал за взривен банкомат, инсталиран пред постройка на супермаркет, в региона на столичния ж.к. „ Люлин “. По първични данни причинителите са били двама, те са се отдръпнали с лек автомобил. В момента се прави оглед на място, не е открита липса на касети, има нанесени материални вреди по комерсиалния обект.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР