Снимки, направени в четвъртък на среща в Белия дом с

...
Снимки, направени в четвъртък на среща в Белия дом с
Коментари Харесай

Без да иска, Байдън показа пищов с инструкции как да се държи на среща в Белия дом

Снимки, направени в четвъртък на среща в Белия дом с членове на кабинета, извадиха на показ записка с съответни инструкции към президента на Съединени американски щати Джо Байдън по какъв начин да се държи, осведоми Fox News, представена от Дарик радио.

Байдън по нехайство сподели обстоен „ пищов”, направен от неговия екип, който инструктира склонния към гафове водач да „ заеме СВОЕТО място “ и да ограничи изявленията си до „ две минути “.

" ВИЕ влизате в стаята „ Рузвелт” и казвате " Здравейте " на участниците “, гласи първата точка. „ ВИЕ заемате СВОЕТО място”, инструктира втората.

След точка, която гласи „ Влизат журналистите”, следва „ ВИЕ давате къси мнения “, с допълнение в скоби, което гласи „ 2 минути “. В последна сметка Байдън приказва към осем минути.

'YOU take YOUR seat': Very specific cheat sheet reminds Biden how to act
— New York Post (@nypost)

След като „ Журналистите си тръгнат “, инструкциите към Байдън гласят: „ ВИЕ задавате въпрос на Лиз Шулер, президент, AFL-CIO “, с записка, че Шулер „ се причислява виртуално “.

Последните точки от „ пищова” гласят: „ ВИЕ благодарите на участниците “ и „ ВИЕ си тръгвате “.

Представител на Белия дом споделил пред Fox News, че въпросният „ пищов” е доста общоприета процедура, употребена от политици и държавни чиновници на обществени събития.

Хана Ханкинс, някогашен чиновник по връзките в Белия дом за тогавашния президент Обама, разказала пред Fox News, че той също е употребявал сходен формат на бележки по време на своето президентство.

Това не е първият път, когато „ пищовите” на Байдън стават обществено притежание. През март той беше забелязан да държи карта с надпис „ Трудни въпроси и отговори, свързани с Путин “ по време на брифинг за спора сред Русия и Украйна.

А по време на събитие предишния юли на Байдън беше връчена записка с надпис „ Сър, има нещо на брадичката ви “.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР