Снимки: Mercury Press & MediaПрез последните месеци животът на 65-годишния

...
Снимки: Mercury Press & MediaПрез последните месеци животът на 65-годишния
Коментари Харесай

Тази история е достойна за филм: 65-годишен мъж се събуди от кома, чувайки любимото си куче

Снимки: Mercury Press & Media

През последните месеци животът на 65-годишния инженер Анди Сас го подлага на огромни тествания. В допълнение към обстоятелството, че за дълго време той е бил заставен да се бори с рак на червата, Анди ненадейно е повален на легло след затруднения на пневмония. 

Ето за какво, лекарите, без съмнение, решили да го слагат в здравна кома.

Това, което изненадало медиците, е че Анди се събудил от кома три дни по-рано от предстоящото, и по виновност на своя любим Теди. 

Виждайки притежателя си, кучето не можело да се успокои и лаело, без да стопира. Разбира се, Анди не можел да пренебрегне апела на домашния си любим. 



След това лекарите разрешиха на Теди всеки ден да посещава притежателя си, а по-малко от седмица по-късно Анди напуснал болничното заведение, откакто се почувствал по-добре, написа Life.ru.

„ Винаги съм казвал, че съм избавил Теди от подслон, а в този момент той  спаси мен в подмяна. Той е извънредно куче. ”, споделя Анди Сас.

Сега Теди избавя други - публично е признат в работа на лечебни животни, и посещава всеки, който има потребност в лечебни заведения, приюти, домове за възрастни хора и учебни заведения. Теди даже бе награден с орден, а господарят му Анди се гордее с него.

Превод: „ Петел ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР