Снимки: и ДиемаЦСКА-София отпадна от европейските клубни турнири, след като

...
Снимки: и ДиемаЦСКА-София отпадна от европейските клубни турнири, след като
Коментари Харесай

ЦСКА отпадна от евротурнирите пред погледа на един от най-великите спортисти

Снимки: и Диема

ЦСКА-София отпадна от европейските клубни шампионати, откакто в реванша за Купата на конференциите загуби с 0:2 при гостуването си на Базел в Швейцария. В първия дуел в България възпитаниците на Саша Илич бяха победили с 1:0. На трибуните на стадион " Сейнт Якоб " бе един от най-великите спортисти за всички времена - тенисистът Роджър Федерер, чийто роден град е точно Базел.

Първото полувреме приключи без да бъде маркиран гол, а в средата на второто отбраната на " армейците " се пропука. След неточност на Амос Юга топката стигна до капитана на домакините Фабиан Фрай, който остана самичък против вратаря Густаво Бусато и съумя да го матира - 1:0. При този резултат мачът отиваше в продължения, само че в 84-ата мин. швейцарците стигнаха до ново попадение, дело на Михаел Ланг. Той се озова отдясно на офанзивата и с кинжален удар от дребен ъгъл прати топката сред краката на Бусато в мрежата - 2:0.

Така ЦСКА-София не съумя за трета поредна година да влезе в групите на някой от европейските клубни шампионати и единственият български представител в тях ще бъде Лудогорец, който ще взе участие в Лига Европа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР