Снимки: Георги Колев, БлицЛидерката на БСП Корнелия Нинова опъна доста

...
Снимки: Георги Колев, БлицЛидерката на БСП Корнелия Нинова опъна доста
Коментари Харесай

Нинова опъна нечувана софра в парламента! Цветанов пък ѝ направи най-милия и неочакван подарък

Снимки: Георги Колев, Блиц

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова опъна много изобилна софра в стаята на алените в Народното събрание.

``
реклама

Повод за сериозната гощавка се оказа рожденият ден на лидера на опозицията в Народното събрание, оповестява Блиц.

 



Нинова бе в много приповдигнато въодушевление. С необятна усмивка и положително въодушевление лидерката на социалистите приемаше поздрави от сътрудници от партията й във връзка 50-годишнината й.



Освен нейни съидейници, които да й честитят празника и да я зарадват с големи букети, Нинова получи поздравления и от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.



Военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов също откри свободно време и се измъкна от горещите пристрастености в Народното събрание, където изключително бе поискано да се появят и премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Каракачанов също насочи куп пожелания към Нинова.



Най-голям интерес обаче провокира появяването и жеста на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Макар и неведнъж да спорят яростно в пленарна зала Цветанов подари на Нинова не голям букет, а един гербер - знак на партия ГЕРБ.



Освен това Цветанов не не помни и да нацелува опозиционната лидерка, която бе очевидно удовлетворена от протичащото се.



Най-голям интерес провокира подаръкът, който Цветанов даде на Нинова. Той й подаде бял плик, в който имаше... пет хиляди лв..

По думите му парите са за благотворителна идея, за която Нинова да ги подари.



След това и Цветанов, и всички посетители на Нинова се отдадоха на гощавка от сериозната софра, която тя бе подготвила, а самата лидерка на Българска социалистическа партия продължи да приема поздрави за рождения й ден.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР