снимки: Фейсбук/Нека помогнем на още едно българско, наше дете да

...
снимки: Фейсбук/Нека помогнем на още едно българско, наше дете да
Коментари Харесай

Ники Кънчев с призив във Фейсбук: Нека помогнем на едно българско дете да проговори

снимки: Фейсбук/

„ Нека помогнем на още едно българско, наше дете да проговори “, това прикани във Facebook телевизионният и радиоводещ Ники Кънчев. Ради е на 5 години и 6 месеца и още не може да приказва поради положението си – детски аутизъм.

„ Ради е от Перник, не приказва, и както написа в експертизата му " при потребност хваща възрастния и го води до стремежи предмет ". За разлика от Гоги, Ради е много аграсивен, със склоност да се самонаранява. Докато ми гостува в Дарик радио със фамилията си, той вършее из студиото и си удряше главичката в стената. Милият той... “, споделя Ники Кънчев.

Майката на Ради – Габи и нейният брачният партньор вършат всичко допустимо да съберат 45 000 за първите две вливки на костен мозък в клиника в Истанбул. „ Нонстоп Габи е по базари, продава благотворително всякакви неща “, изясни водещият. Кънчев загатва също и Гоги от Варна, дете с такова положение, което към този момент е получил помощ откакто донори са обезпечили над 50 хиляди лв..

За първото вървене на Ради и родителите му до Истанбул са събрани съвсем 34 000 лв.. Остават още 11 700 лв. с цел да се съберат нужните 45 000 лв. за първото вървене там.

„ Вие сте на ход! Можете! “, приканва Ники Кънчев.

IBAN:BG89BPBI79471062598901

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Габриела Велизарова Георгиева

Основание: В изгода на Радослав Радославов

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР