Снимки: Фейсбук/Марая Цветкова и фейсбук/Красен КралевНяма нищо по-разобличаващо вакханската наглост

...
Снимки: Фейсбук/Марая Цветкова и фейсбук/Красен КралевНяма нищо по-разобличаващо вакханската наглост
Коментари Харесай

Политолог за Кралев: Няма нищо по-разобличаващо наглостта му от думите на спортистите. Никой не благодари на държавата

Снимки: Фейсбук/Марая Цветкова и фейсбук/Красен Кралев

" Няма нищо по-разобличаващо вакханската безочливост на този някогашен министър от самите думи на спортистите ". Това гласи част от поста на политолога Марая Цветкова във фесбук по отношение на изявлението на Красен Кралев, който през вчерашния ден сподели, че поема цялата отговорност за представянето на спортистите ни на олимпиадата.

Ето какво написа тя:

" Гледам, че Красен Кралев поел отговорността за триумфите на българските спортисти на Олимпиадата. Каквото и да пишете, няма нищо по-разобличаващо вакханската безочливост на този някогашен министър от самите думи на спортистите. Мисля, че до момента тъкмо никой не е благодарил за поддръжката на страната (поправете ме, в случай че греша). Мнозина от тях изясняват по какъв начин са били на косъм да се откажат, само че това което ги е завело в Токио е непреклонната религия на техните треньори и близки. Те са видяли освен това от едно потно тяло в някоя недостойна зала. Моето умозаключение е, че страната ни не може да се гордее. Можем да се гордеем единствено българите, които несъмнено би трябвало да обръщаме повече внимание на нашите лъвове и лъвици. Те сигурно го заслужават ".



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР