Снимки: Фейсбук/Джо Байдън и Доналд ТръмпБюлетините в четири щата ще

...
Снимки: Фейсбук/Джо Байдън и Доналд ТръмпБюлетините в четири щата ще
Коментари Харесай

Бюлетините в четири щата ще определят окончателните резултати за президент на САЩ

Снимки: Фейсбук/Джо Байдън и Доналд Тръмп

Бюлетините в четири щата ще дефинират окончателните резултати за президентските избори в Съединени американски щати. Те са пристигнали по пощата и са от Джорджия, Невада, Пенсилвания и Аризона, тъй че до момента в който не се види броя, няма да се знае дали Джо Байдън или Доналд Тръмп ще е новият водач на страната.

Джо Байдън е на крачка от успеха, само че Доналд Тръмп се готви да води правосъдна борба. Пред публицисти в Белия дом, той още веднъж съобщи, че се счита за победител на президентските избори и упрекна демократите, че се пробват да му откраднат успеха.

Заплита се сюжетът към изборите в Съединените щати. Всичко стартира с туит на президента Доналд Тръмп, гласящ: „ Във всички щати, в които успеха е за Джо Байдън, резултатът ще бъде оспорен ”. Преди известието в Twitter на конференция щабът на Тръмп съобщи, че съществено обмисля да нападна изборните резултати в съда. Съществува обаче вероятността щатски съдилища да откажат наново броене.

Политическата реакция след туита на Тръмп пристигна обаче не от демократи, а от изявени републиканци, които нападнаха президента и обявиха, че не може да си разрешава офанзиви против съществени правила на американската страна. Те приканиха преброяването в петте значими щата – Джорджия, Невада, Пенсилвания, Аризона и Северна Каролина, да продължи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР