Снимки: БулфотоВелосипедист пострада след сблъсък с мотор. Инцидентът е станал

...
Снимки: БулфотоВелосипедист пострада след сблъсък с мотор. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Актьорът Мартин Димитров удари велосипедист с мотора си, изскочил на пътя му

Снимки: Булфото

Велосипедист пострада след конфликт с мотор. Инцидентът е станал малко след 10 часа в непосредствена непосредственост до кръстовището ва бул. " Патриарх Евтимий " и улица " Раковска ". Велосипедист е с тежка черепно-мозъчна контузия. Инцидентът е станал тази заран на ул. „ Г. С. Раковски” в региона на Първа градска болница в София. Лекарите са откарали велосипедиста в „ Пирогов”.

30-годишният мъж е със строшаване на бедрото, черепно-мозъчна контузия, бил е контактен след удара и е без заплаха за живота. Моторът е ръководен от различен мъж, който не е потърпевш. Мотористът е артистът Мартин Димитров. По думите му велосипедистът изскочил на пътя ненадейно, без да се огледа и е бил със слушалки. Заедно с моториста е пътувала жена на 23 години - тя не е потърпевша тежко, само че има разкъсно-контузна рана на единия крайник.

От Спешна помощ са изпратили втори медицински екип, с цел да я прегледа и при нужда да я транспортира в лечебно заведение. Трафикът в региона на случая към момента е усложнен, само че пътни служители на реда контролират придвижването.На мотора са били двама души, като момичето, което е било откъм гърба не е потърпевшо.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР