Снимки БТВОтвориха за движението АМ Тракия в посока Пловдив, но

...
Снимки БТВОтвориха за движението АМ Тракия в посока Пловдив, но
Коментари Харесай

Първи снимки и видео от страшната катастрофа на Тракия! Остава ли аутобанът затворен

Снимки БТВ

Отвориха за придвижването Автомагистрала " Тракия " в посока Пловдив, само че рестриктивните мерки остават. Поради нулева видимост транспортните средства се отклонят през Нови хан. В посока София също се отклоняват по път I-8, поради понижена видимост и задимяване, съобщи БТВ, представена от Блиц.

``
реклама


Снимка: bTV

Старши комисар Николай Спасов изясни, че около 5 часа е получен сигнал за катастрофа край Ихтиман. По първични данни във верижния случай са взели участие пет автомобила и камион. В резултат на удара са потърпевши трима, които са превозени в болнични заведения, а на други двама е оказана здравна помощ на място.

Двама от потърпевшите са признати УМБАЛ " Св. Анна " -София АД. 40-годишната Р.В. и 30-годишният Н.К. са нормализирани и контактни. Жената е с порезна рана на лява ръка, само че остава за наблюдаване. Мъжът с изключение на контузиите на двата глезена има и строшаване на подбедрица. Има пострадване и на главата. По преценка на лекарите през днешния ден или на следващия ден му предстои ортопедична интервенция.
 


Снимка: bTV

30-годишен мъж, пострадал при пътния случай, е признат в Спешно поделение на ВМА. Пациентът е контактен, съответен, без заплаха за живота.

 


Снимка: bTV

Главен комисар Николай Николов, шеф на ГДПБЗН разяснява, че сметището край Ихтиман не е работещо, запалило се в резултат на изгниване. На място има пет пожарни автомобила, които не престават гасителните дейности. Николов прикани водачите да съблюдават рестриктивните мерки, тъй като е значимо за живота на всички на пътя.
 


Снимка: bTV

Директорът на ОДМВР - София отправи апел към водачите на МПС да карат деликатно и да съблюдават указанията на полицията, тъй като обстановката е тежка, а видимостта нулева.

Нулева видимост има и на п.в. Мухово, обходен маршрут през село Веринско.

Трафикът в посока София се пренасочвапо обходен 
маршрут от пътен възел Церово на Автомагистрала " Тракия " по път III-8402 Церово - Злокучене - Септември - път I-8 Септември - Ихтиман. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР